Jag som driver Cosmanova heter Cosma Gill och jag är socionom och healer i grunden.  Jag har arbetat med hästar och människor sedan 2002 då jag utbildande mig till hästmassör. Förutom en utbildning till massör gällande människa har jag även kompetens inom ett flertal terapeutiska metoder såsom, Voice dialogue, gestalt och familjekonstellationer samt en pågående utbildning i Zen Coaching. Förutom detta har jag gått ett flertal utbildningar som är inriktade på att arbeta med kroppens energifält. Jag har en stark intuitiv förmåga som stödjer både hästar och människor att komma i djupare kontakt med sig själva och sin förmåga att skapa hälsa och välbefinnande i livet. 

För att stödja ryttare att komma i djupare kontakt både med sig själv och hästen utbildade jag mig till SamaYoga lärare 2016. SamaYogan handlar om att hitta harmoni och balans inombords och har ett fokus på att acceptera dig själv och situationen precis som den är. Detta  resonerar med det perspektiv jag har gällande ryttare och hästar. Alla equipage är unika och är perfekta precis som de är. Vi behöver bara påminnas om den verkligheten! För mig handlar det om att stödja individerna att komma i kontakt med sin inre verklighet och välja att leva utifrån den. 

Röst och sång alltid har varit ett intresse för mig  och jag har även gått en ettårig utbildning i folklig sång. Förutom det har jag gått hos ett flertal sångpedagoger som har delat med sig av sin kunskap. De verktyg jag har fått via musiken använder jag för att stödja röstutveckling  för instruktörer och lärare. Rösten kan även vara en del av mötet med hästen vilket är spännande att undersöka för den som har intresse av det!

Med denna bakgrund och mångfacetterade verktygslåda stödjer jag Dig att komma i djupare kontakt med Dig själv med hästen som spegel. Detta kan ske på hästryggen, i markarbete, genom kroppsbehandlingar, healing och eller coachande samtal.

Möjligheten att skräddarsy kurser, behandlingar och sessioner efter Dina behov och önskemål är stor!

 

 

 

 

 

 

 

Back to top